Edit this in WPZOOM Theme Options 800-123-456
 

Betting på bandy

Bandy är en underhållande sport som har spelats ända sedan 1800-talet. I Sverige så har bandyn tidigare varit mycket populär på mindre orter som saknar fotbollslag eller ishockeylag på elitnivå och drog massor av kaffedrickande åskådare till banan. Än idag så är bandy en mycket populär sport vilket säkerligen beror på att det är en sport där det hela tiden är fart och spänning.

Bandyn är en av de sporter som är stora i ett fåtal länder, bland annat i Ryssland, Finland, Sverige och Norge. Dock utövas sporten i fler länder men det är fortfarande bara dessa fyra nationer som är ledande inom bandyn. I Sverige så finns det flera profiler inom sporten som bland annat Nicke Bergström, Bernt ”Bempa” Ericsson, Sven ”Sleven” Säfwenberg, Torbjörn Ek, Gösta ”Snoddas” Nordgren och Göran ”Dallas” Sedvall.

Bandyn är en kombination av fotboll och ishockey där spelplanen är lika stor som en fotbollsplan, men underlaget består av is. Spelarna är utrustade med skridskor, bandyklubba och målet är att ta sig över den stora planen för att få in den gummiklädda korkbollen i mål. Annat som är likt fotboll är att bandy spelas i två halvlekar på 45 minuter vardera, det delas ut hörnor och frislag.

Betta på bandy

Intresset för bandy har svajat en del under olika årtionden men sedan år 2000 så har populariteten stadigt ökat vilket innebär att många också väljer att betta på bandy hos nya Speedybet, där du kan finna ett brett utbud av odds på bandymatcher, ligor, turneringar och mästerskap.

Det finns ett flertal spelsidor online som kan erbjuda odds på bandy i ett flertal länder. Det innebär att du kan betta på de ligor och bandylag som intresserar dig mest. I samband med världens största bandyturnering, World Cup, som går av stapeln i oktober varje år, så bettas det mycket på bandy, precis som under VM.

 
 

More Posts in Uncategorized

 
 

Share this Post